Неделя, 31 Яну 2021
    
Култура

Драматичният театър в Бургас се лишава от лятна ваканция

  26.05.2020 11:42  
 Драматичният театър в Бургас се лишава от лятна ваканция

Изнася се на Острова, играе и в Летния театър

Заради COVID-19 Драматичен театър „Адриана Будевска“ спря представленията си в зала, но пък за сметка на това няма да почива лятото и започва Летен театрален сезон, като ще играе на остров Света Анастасия и в Летен театър -Бургас. За да може това да се случи и да влезе в афиша на Летния театър ще бъде гласувана промяна от Общинският съвет, който ще позволи това. Така освен Бургаската опера на сцената на летния театър ще излязат и бургаските артисти.

От 1 юни билетите са пуснати в продажба.

Съвместно с Община – Бургас ще ви подарим един интригуващ ЛЕТЕН ТЕАТРАЛЕН СЕЗОН, в който сме включили няколко от хитовите си заглавия. Спектаклите ще се играят на сцената на Летен театър – Бургас и на Остров „Св. Анастасия“. За спектаклите на Острова корабчето тръгва от Магазия 1 на Морска гара в  20 ч. Връщането обратно ще е в 22,30 ч.

А ето и датите на спектаклите, с които се надяваме да направим лятото ви още по-приятно:

3 юли ОМАЙНА НОЩ  от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

8 юли ОМАЙНА НОЩ от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

9 юли ЛЪЖАТА от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

10 юли ЛЪЖАТА от 21 ч. на сцената на Остров „Св. Анастасия“

21 юли УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

22 юли УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

29 август МИЛИОНЕРЪТ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

30 август УМОПОМРАЧЕНИЕ от 20,30 ч. на сцената на Летен театър – Бургас

 

Билетите ще бъдат пуснати в продажба след 1 юни в билетния център на театъра.                  Тел. 056/842266, 056/846040 от 10 до 18 ч. в дните от понеделник до петък.

Представленията ще се играят при допустима заетост на местата до 30% от капацитета,       като е задължително носенето на маски и дезинфекциране при влизане.

Всички, които са закупили билети за отложените представления на спектаклите „Умопомрачение“ и „Милионерът“ от месеците март и април, могат да ги използват след заверка в касата на театъра за някоя от упоменатите дати в Летен театър – Бургас.

Притежателите на билети за други от отложените ни представления, могат да ги презаверят   за някои от гореизброените дати или за други спектакли, които ще се играят до 31 декември 2020 г.  В този случай 20 % от стойността на презаверения билет може да ползва като бонус при покупка на билет за следващо представление.

Ако все пак някой желае да му се възстанови стойността на билета, това може да стане с предварителна заявка в билетния ни център до 20-то число на всеки месец до края на годината. Изплащането на сумите ще става последните 10 дни на месеца, в който сте направили заявката, казват от ръководството на културната институция.

 


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Христо Шопов, актьор: Българинът се фука с породисти кучета, както с автомобила си
  31.10.2020 17:05      

Няма по-благодарни очи от това на животно от улицата   Инте