Неделя, 31 Яну 2021
    
Камено

Различен празник отбелязват днес в Камено

  06.05.2020 10:52  
Различен празник отбелязват днес в Камено

Различен празник на града отбелязват днес в Камено. Традиционните прояви на площада липсват. Единствено сутринта бе отслужена света литургия и водосвет в храм „Свети Георги Победоносец”.

Кметът на Камено – Жельо Вардунски поздрави своите съграждани през социалната  мрежа. Сутринта на празничния 6 май той написа: „Нека нашият закрилник свети Георги Победоносец ни дари с повече кураж и надежда, да ни даде здраве и благоденствие в домовете, да ни направи по-силни във времена на изпитания и трудностите, във времена на световна пандемия!

Искрено съжалявам, че днес, 6 май, най-красивият празник на Камено няма да се състои на площада, който събираше не само каменци, но и много гости от целия регион, събираше децата ни, правеше ни единни. Всички спазваме наложените ни правила, дисциплината днес е по-важна, за да бъдем утре отново заедно.

Нека всички отбележим празника в домовете си и да вярваме, че в най-скоро време трудностите ще отминат. Много бих искал празникът да се проведе тази година и искрено се надявам това да се случи през идните месеци на важна на календара ни дата.

Оставаме верен на приоритетите си – като кмет ще продължа да финансирам културния живот в Общината, защото няма нищо по-хубаво да пазим и продължаваме традициите на нашите предци, да ги предадем на децата си, да бъдем заедно на всеки празник. Защото, когато сме заедно, ще успеем да направим родния ни град Камено още по-красив за децата ни!

Бъдете здрави, пазете се!

И честит празник на всички!”


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Христо Шопов, актьор: Българинът се фука с породисти кучета, както с автомобила си
  31.10.2020 17:05      

Няма по-благодарни очи от това на животно от улицата   Инте