Сряда, 24 Фев 2021
    
Бизнес

Изработиха атрактивен клип, който кани на родното Черноморие

  29.04.2020 11:48  
Изработиха атрактивен клип, който кани на родното Черноморие

Туроператори, хотелиери, собственици на фирми в туризма, ресторантьори, гласовитата Тони Димитрова, кметовете на Бургас и  Созопол и областният управител Вълчо Чолаков, са герои на красив видеоклип, в който рекламират родното Черноморие.

Идеята за клипа е на асоциация "Рафаел-инфо, култура и туризъм". „Целта ни е да представим чисто човешкия фактор от бранша, и от чисто човешка гледна точка да апелираме към всички наши сънародници за съпричастност, защото всеки е част от това общество и онова, което се случва ни засяга всички”, коментира Валентин Атанасов от асоциацията.

Слоганът  е отворен „За да успеем всички заедно” – той е за туризма, но е валиден и за икономиката като цяло, за културата образованието и за всеки останал сектор в тази особена ситуация.

По думите на Атанасов клипът е направен с безвъзмездно участие на всеки един, а Виктор Налбантов е човекът, който е обработил и сглобил селфизаписите на всички участници.

Фокусът на тазгодишният туризъм се очертава да бъде в родните дестинации.  Бургас и респективно Южното Черноморие се очертава първи с подобна реклама и иницииране направата на такъв клип. По думите на създателите в никакъв случай това не трябва да  разделя Черноморието на Южно и Северно. Така  че видеото е за всички точки по морето или както казва  Тони Димитрова: ”Елата не Българското  Черноморие”. Клипът представя и обединението на всички браншове в туризма.


Анкета

Ще отидете ли да гласувате по време на пандемия?


Резултати

Мнения

Мнения
Валери Симеонов: Парковете са огнища на коронавирус
  25.11.2020 16:20      

Лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов коментира по време