Вторник, 23 Юли 2024
    
Бургас

Официално: Катя Мишева встъпва в длъжност директор дирекция „Образование“ в Община Бургас

  14.06.2024 15:31  
 Официално: Катя Мишева встъпва в длъжност директор дирекция „Образование“ в Община Бургас

Директорът на бургаската детска градина „Вълшебство“ Катя Мишева е новият директор на дирекция „Образование“ в Община Бургас.

Кметът Димитър Николов изрази днес благодарности за дългогодишната работа, безспорните успехи в сферата на образованието, труда, усилията, енергията и любовта към децата на Бургас на Веселина Таралова. Тя бе част от структурата на общинската администрация още от 2007 г.

Благодарности за успешната и ползотворна съвместна работа през последните 17 години към Веселина Таралова изразиха и директорите на бургаските детски градини.

Както още след проведения конкурс „Черноморски фар“ писа новият директор на общинската дирекция „Образование“ е Катя Мишева.

Решено! Катя Мишева е победителката в конкурса за мястото на Таралова в Общината

В последните 24 години тя бе директор на ДГ „Вълшебство“. Работи по редица проекти и програми в сферата на образованието. Ръководената от нея детска градина стана единствената в страната, която е печелила три трансгранични проекти в три последователни години.

Катя Мишева е автор на книгите „С театър да научим“ и на „Песни на френски език за деца от 3 до 11 г.“. Два пъти е носител на почетното отличие „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката. Занимава се с благотворителна дейност, като е била и президент на „Инер Уил клуб Бургас“ към Ротари клуб.

 


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Теодора Велева – TEDDY VL: Сцената на „Бургас и морето“ ще ми даде възможността да покажа това, което мога
  21.07.2024 16:39      

Теодора Велева, известна с артистичния си псевдоним TEDDY VL, е талантливо шестн