Вторник, 16 Юли 2024
    
ИЗБОРИ 2024

„Възраждане“ Бургас приключва поредна кампания близо до хората

  07.06.2024 20:15  
„Възраждане“ Бургас приключва поредна кампания близо до хората

Интензивна кампания, преминала изцяло в срещи с хората, приключва от бургаската структура на „Възраждане“. Верни на традицията, местните кандидати и наши съмишленици изкараха един месец „на терен“, за да чуят от първо лице желанията на гражданите и да отговарят на техните въпроси.

Хиляди бургазлии преминаха през шатрата на „Възраждане“, която беше първа издигната до Часовника, запознаха се с кандидатите, които ежедневно бяха там и споделиха своите виждания за изборите и това, което ще се случва след тях.

Основните притеснения на хората са свързани със запазването на мира у нас. „Възраждане“ уверява българските граждани, че ще направим всичко по силите си, за да блокираме всеки опит за евентуално въвличане на страната ни във военни действия. Другото, което кандидатите обещават на хората е, че няма да влизаме в срамни и безпринципни коалиции.

„Възраждане“ сме готови да водим разговори за политики с всички партии, освен с групировката ДПС, като поставяме 5 основни и незаобиколими теми:

Провеждане на референдум за запазване на българския лев
Провеждане на референдум за членството на България в НАТО
Прекратяване на санкциите за Руската федерация и създаване на компенсаторен механизъм за възстановяване на щетите, претърпени от българските предприемачи заради тези санкции
Прекратяване на оръжейната помощ за Украйна и гаранции, че няма да бъдат изпращани български войници на фронта
Предоговаряне на условията ни за членство в Европейския съюз

„Възраждане“ са категорични, че е крайно време страната ни да има българско правителство, което защитава българските интереси, а не евроатлантическо, което да обслужва чуждите държави.

„Възраждане“ е с номер 12 в бюлетините!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!