Събота, 31 Авг 2024
    
Бургас

Кметът Николов с поздрав за децата

  01.06.2024 08:33  
Кметът Николов с поздрав за децата

 

В социалната мрежа кметът на Бургас Димитър Николов написа по повод 1 юни: „Да са здрави и щастливи децата! Всеки ден да продължават да ни учат на искреност и любопитство към света. Да ги подкрепяме да постигат мечтите си!

И най-важното е да не забравяме, че истински успех за нас като родители е да ги възпитаме като добри хора!”

Кметът Димитър Николов по-късно отправи поздрав към всички деца, родители и учители по повод Деня на детето 1 юни чрез страницата на Община Бургас.

„Уважаеми деца, уважаеми родители и учители,

С огромна радост и с най-сърдечни чувства ви поздравявам по случай Международния ден на детето – 1 юни! Той е специален за всички нас, защото е посветен на най-ценното в нашия живот – децата.

Скъпи деца, вие сте нашата радост, нашето бъдеще и надежда. Вашите усмивки, любопитство и мечти ни вдъхновяват и ни дават сили да се справяме с предизвикателствата. Вярвайте в себе си, следвайте мечтите си и нека детството ви бъде изпълнено с безгрижни и щастливи моменти.

Уважаеми родители и учители, благодаря ви за грижата, обичта и подкрепата, която ежедневно оказвате на нашите деца. Вашата роля е безценна и отговорността ви е огромна. Нека продължаваме заедно да работим, за да осигурим възможно най-доброто за бъдещето на всяко дете.

На този специален ден пожелавам на всички деца да бъдат здрави, щастливи и обградени с много любов. Нека всяка детска усмивка бъде светъл лъч, който озарява нашия свят.

 

Честит празник на всички деца!“

 

 


Анкета

Мнения

Мнения
Реакциите от политическата сцена след поемането на властта от служебния кабинет
  09.04.2024 11:35      

Реакциите от политическата сцена не закъсняха, след като служебният кабинет „Главчев“