Вторник, 16 Юли 2024
    
Бургас ИЗБОРИ 2024

Петър Кънев: БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде

  23.05.2024 14:13  
Петър Кънев: БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде

„Направихме една много добра и силна листа и разчитаме на добри резултати на изборите. Имаме нужда от достойни политици, а нашите кандидати са точно такива“, заяви инж. Петър Кънев, водач на листата на „БСП за България”, с жители на бургаския комплекс „Лазур”.

Тя се състоя в клуб "Зора", където те бяха посрещнати от Мария Маркова, музикален педагог, диригент, почетен гражданин на град Бургас. В събитието се включиха още кандидатите за народни представители Тодор Байчев, инж. Паруш Парушев и инж. Живко Госоподинов.

Инж. Кънев припомни, че когато БСП управлява – го прави с грижа за хората.

„В осемте месеца, докато бяхме в управлението, благодарение на нас - българските социалисти, младите семейства разчитат на безплатна детска градина, а учениците имат възможност да получават учебници безплатно. Освен това, майчинството за втората година се увеличи, младите хора, които имат деца и работят плащат по-малки данъци, работниците получиха увеличение на минималната заплата и ваучери за храна, а  пенсионерите - увеличение на пенсиите “, каза още водачът на листата.

„Ние изпълнихме в управлението всичко, което бяхме поели като ангажимент преди изборите“, бе категоричен той.

 Петър Кънев отбеляза, че слоганът на БСП в тази кампания е показателен за това какви са целите на социалистите: „Достойна България в мирна Европа.“ Той говори и по въпроси, свързани с войната в Украйна.

 „БСП остана единствената партия в парламента, която не се продаде на никого за нищо“, заяви водачът на листата на „БСП за България.“

 Той благодари на присъстващите за доверието и ги призова за подкрепа с бюлетина ниомер 24 в изборния ден.

 Срещата протече под формата на диалог и присъстващите имаха възможност да споделят какви са техните очаквания към кандидатите за народни представители. Те коментираха конкретните проблеми, касаещи града и региона и заявиха, че разчитат да се търси разрешаване на казусите.