Понеделник, 24 Юни 2024
    
Бургас ИЗБОРИ 2024

Петър Кънев: Управлението на България да бъде поверено на знаещи и можещи хора, които отстояват националните интереси

  16.05.2024 11:23  
Петър Кънев: Управлението на България да бъде поверено на знаещи и можещи хора, които отстояват националните интереси

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ проведоха предизборна среща в Клуб на пенсионера към Пристанище Бургас.

Водачът на листата на социалистите инж. Петър Кънев направи кратък анализ на политическата обстановка в страната. Той акцентира върху това, че е нужно да се върне нормалността в държавата и коментира, че не трябва да се допуска извършването на експерименти по отношение на управлението на страната. Водачът на листата обърна внимание и на сложната международна обстановка.

Инж. Кънев подчерта, че бъдещото управление на България може да бъде поверено единствено и само на хора знаещи и можещи, хора, които отстояват националните интереси.

Тодор Байчев, който е на второ място в листата на коалицията в Бургас, запозна присъстващите с основни акценти от предизборната платформа на „БСП за България“. Той заяви, че сред един от важните приоритети на БСП за в бъдеще остава разрешаването на проблема с преизчисляване на пенсиите. Байчев говори по въпроси, свързани с икономиката и отбеляза най-неотложните теми, по които е нужно да бъде установена ясна позиция.

Инж. Паруш Парушев, който е на трето място като кандидат за депутат, също коментира икономическа проблематика. Той даде конкретни примери за това какво е нужно да се направи веднага след изборите в краткосрочен в дългосрочен план, за да се постигнат видими резултати и ефективно да бъдат разрешени проблеми, стоящи пред възрастните хора и пред социално уязвимите граждани.

Областният координатор на БСП инж. Живко Господинов, който е на двадесет и пето място в листата на социалистите, благодари на домакините за топлото посрещане и увери, че социалистите отговорно приемат поетите пред избирателите ангажименти.

Той припомни, че пред последните години представителите на коалицията не са изменили на своите симпатизанти и на хората, които са им се доверили, не са влизали в сглобки и договорки, така, че да ги разочароват.

Кандидатите за народни представители призоваха към активност в изборния ден и за подкрепа с бюлетина номер 24.