Събота, 18 Май 2024
    
Любопитно

Неделя и Атанас вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“

  15.05.2024 09:58  
 Неделя и Атанас вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“

Д-р Щонова и партньорът й в танците спечелиха сърцата на зрителите и се превърнаха в посланици на активния живот    

Неврологът д-р Неделя Щонова и партньорът й Атанас прегърнаха купата на финала на най-атрактивния и оспорван сезон на „Dancing Stars“ по bTV. След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата „Крал и кралица на дансинга“. Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки - поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

„Участието ми в „Dancing Stars“ е един от най-красивите подаръци на съдбата. След този телевизионен формат за мен невъзможното е нищо. Помнете, че героят живее във всеки от нас“, каза д-р Щонова на финала. „Не съм имал по-достойна партньорка на дансинга“,  просълзи се Атанас.

Само за три месеца двамата извървяха дълъг път, осеян с трудности, превърнаха се в царете на шеметните поддръжки и изпълниха най-важната си мисия - вдъхновиха хората да бъдат физически активни и да се грижат за здравето си. С неизчерпаемата си енергия Неделя и Атанас спечелиха и най-ценното - любовта и вота на зрителите.

В зрелищния сезон на „Dancing Stars“ участваха 16 звезди и най-големите професионалисти на дансинга, които се грижеха всяка хореография да бъде съвършена, да носи неповторима емоция и да разказва красива история. Седмица след седмица паркетът гореше, а твърдите характери в двойките се сблъскваха и шлифоваха. Състезателите демонстрираха изумителна воля, когато бяха на предела на силите си, а стъпките им бяха анализирани, критикувани и аплодирани от харизматичното жури в лицето на Франциска Йорданова, Томаш Папкала, Галена Великова и Илиана Раева.  

Претендентите за бляскавия трофей в „Dancing Stars“ преживяха възходи и падения, безкрайни репетиции и тежки контузии, но и чистата проба щастие и огромно удовлетворение. На последната права перфектните хватове се отпуснаха и се превърнаха в приятелски прегръдки. Всички - и участниците, и зрителите станаха част от магическа реалност. „България имаше нужда от танц, красота и светлина“, каза Илиана Раева.