Събота, 27 Юли 2024
    
Любопитно Общество

Като за последно! С конфети, шампанско и усмивки се разделиха с училището зрелостниците на Математическата/СНИМКИ-ВИДЕО/

  14.05.2024 13:16  
Като за последно! С конфети, шампанско и усмивки се разделиха с училището зрелостниците на Математическата/СНИМКИ-ВИДЕО/

Зрелостниците на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ в Бургас  броиха до 12,  дефилираха с тоалети, с конфети, шампанско и усмивки преминаха  по стълбите на Гимназията и в двора й. Днес за последно чуха училищния звънец, а изпращането им бе стилно, но и запомнящо се, достойно за елитната гимназия на града.

ППМГ „Акад. Никола Обершков“ бе последното училище в Бургас, което днес проведе тържеството по изпращането на зрелостниците си. Дворът се оказа тесен за ученици, учители, родители и близки на абитуриентите.

Общо 6 паралелки, четири математически, една софтуерни и хардуерни науки и една природни науки, изпрати гимназията.

„Те са изключително успешни не само в математиката, но и в комютърните науки, в природните науки. Много са хубави и всеки един випуск допринася за огромното семейство на Математическата, много се гордеем с тях. Пожелавам им успешен път и да са добри! Да запазят състезателния дух, който имат и да бъдат най-добри във всичко“, заяви директорът Милена Андонова.

Ръководството на училището 


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Българският писател и парижанин Димо Райков с думи за откриването на Олимпиадата
  27.07.2024 12:41      

Българският писател Димо Райков, който е роден в Малко Търново, но от 35 години живее в г