Вторник, 21 Май 2024
    
Крими

Верижна катастрофа в Руенско, жена е с опасност за живота

  30.04.2024 10:15  
Верижна катастрофа в Руенско, жена е с опасност за живота

Верижна катастрофа е настъпила на пътя между селата Люляково – Вресово, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. В условия на дъжд, морка пътна настилка и десен завой, товарен автомобил „МАН“, управляван от 47-годишен бургазлия навлиза в лентата за насрещно движение с несъобразена скорост и блъска правомерно движещият се там „Тойота Рав 4“, управляван от 67-годишен мъж от Люляково. Поради внезапното му спиране в него се блъска товарен автомобил „Рено Канго“, управляван от 46-годишна бургазлийка.

Всички водачи са тествани за алкохол и резултатите са отрицателни. Водачите на двата товарни автомобила са тествани и за употреба на наркотици – също с отрицателни резултати. От водачът на „Тойота“-та е взета кръв за химичен анализ поради невъзможност, вследствие на получени от ПТП наранявания.

Настанен е за лечение в болница „Сърце и мозък“ с фрактура на гръдния кош, без опасност за живота. В същата болница е неговата съпруга – 67-годишна жена от Люляково, която е получила множество фрактури на прешлени, тазобедрена става, ребра, фемур и патела. Тя се намира в „Реанимация“ с опасност за живота.


Анкета

Мнения

Мнения
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката, заяви зам.-министърът на образованието
  20.05.2024 08:46      

Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката", заяви зам.-министърът на