Понеделник, 24 Юни 2024
    
Мнения

Делян Пеевски: ДПС няма да работи с ПП-ДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците

  24.04.2024 14:01  
Делян Пеевски: ДПС няма да работи с ПП-ДБ, ако се докаже връзката им с контрабандата в митниците

ДПС няма да работи с "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ), ако се докаже от правоохранителните органи "всичко, което видяхме като обвързаности с контрабанда, тези пудели, влачещи пачки", коментира в кулоарите на парламента председателят на партията Делян Пеевски.

Той подчерта, че всички тези твърдения трябва да се докажат по надлежния начин. Това, което видяхме, е чудовищно и мисля, че такива хора нямат никакъв интегритет, посочи той.

Бойко Рашков няма място в политиката, а „видяхме къде има място за него - по трапезите“, коментира още председателят на ДПС.

За коалиция с ГЕРБ след изборите, заяви, че не е редно да се говори сега, нека хората първо да  дадат вота си.

Ако някой е саботирал съдебната реформа, ПП-ДБ я саботира с това, че направиха да няма ротация, отговори Делян Пеевски на думи на Николай Денков по-рано днес на брифинг в НС .

Елена Йончева е била поканена лично от председателя на ДПС да бъде кандидат на Движението за член на Европейския парламент от гражданската квота. Пеевски уточни, че тя все още не е дала съгласието си, в момента тече процес по номинации. Йончева е независим човек, който е доказал, че защитава свободата на журналистите, на медиите, на хората, ние винаги сме имали гражданска квота и смятам, че тя е един достоен представител на тази квота, подчерта Пеевски. Не ме интересуват реакциите на други партии, отговори той на въпрос за коментара на лидера на БСП Корнелия Нинова за кандидатурата на Йончева.

Източник: glasove.com