Четвъртък, 02 Май 2024
    
Бургас

Вижте кога високотехнологичният бизнес се среща със студенти и ученици от Бургас

  19.04.2024 12:14  
Вижте кога високотехнологичният бизнес се среща със студенти и ученици от Бургас

 

Топ мениджъри от авторитетни компании в сферата на аутсорсинг и технологичната индустрия ще дискутират последните трендове в сектора и кариерните възможности със студентите и ученици от Бургас. Събитието ще се състои в Международен конгресен център Бургас на 24 април.

Срещата е втората спирка от националното роудшоу “Пътят към твоя успех”, което Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) организира за трета  поредна година при сериозен интерес.  Инициативата е тристранно партньорство между бизнеса, образованието и местната власт, представлявани съответно от AIBEST, университети и училища от града  и Община Бургас.

Гостуването на AIBEST в морския град ще започне в Международен конгресен център с кръгла маса с представители на общината, на която ще бъде дискутирана бизнес средата в града, развитието ѝ и възможностите за сътрудничество.

В програмата е предвидена среща на AIBEST и представители на учебни заведения, на която ще бъдат обсъдени инициативи за образование и съвместна работа с МОН, както и възможностите за сътрудничество между бизнес и образование.

Програмата ще продължи в 13:00 часа с откриване на Националното роудшоу „Пътят към твоя успех“. Учениците и студентите в Бургас ще могат да се запознаят с развитието на високотехнологичната индустрия у нас и с кариерните възможности, които тя предлага. Освен срещи с топ мениджмънта на компаниите от сектора, които имат офиси в Бургас, ще присъстват и представителите на едни от най-големите лидери в индустрията на национално ниво.

AIBEST е независима организация, която обединява едни от най-големите български и международни компании в сферата на изнесените бизнес услуги и технологиите.