Понеделник, 29 Апр 2024
    
Любопитно

Бургазлии се върнаха с куп награди от турски престижен конкурс

  08.04.2024 11:10  
Бургазлии се върнаха с куп награди от турски престижен конкурс

 

Красота. Програмата – напрегната и с много емоции

 

Дона МИТЕВА

Бургазлии взеха участие конкурса FUTURE FASHION FACES WORLD 2024, който се проведе в турския курорт Анталия. Българската делегация се завърна с куп награди. Турският конкурс се провежда от 20 години и има богата история.

В продължение на седмица участниците имаха много дефилета и фотосесия на модни дизайнери, които бяха подготвили колекциите си специално за шоуто.

Програмата бе напрегната и изпълнена с емоции. Всеки ден участниците бяха заети по 8 часа с репетиции и фотосесии. Имаха дефиле в аквариума в Анталия с национални носии, дневно парти и фотосесия в Hazal Babalik beauty company, дефиле и фотосесия с кожени палта в марката FERON. Имаше и мини галавечер, на която се връчваха специални награда.

Гранд финалът се предаваше на живо по турска телевизия, уточниха бургаските участници.

От 50 модела до финала бяха допуснати 17 участници на възраст 16 – 51 години.

Йордан Бъчваров от Bachvarov group, който е представител на Future Fashion Faces World за България беше член на Международното жури и също беше отличен с награди. Той получи: Награда за арткостюм; за дизайнер на арткостюм и награда за най-добра походка.

Future Fashion Faces photo

Чаровната бургазлийка Веселина Иванова, която е на 51 години и бе участник в трета възрастова категория в международния конкурс, стана победител в своята възрастова категория. Тя получи още награда за арттоалет и за фотомодел.

Неотразимата Дафи Радева, която е на 30 години и участва във втора възрастова категория, се завърна в Бургас с още повече награди. Тя завоюва първо място Future Fashion Faces World 2024. Получи златно колие с диаманти като награда от бижутерийна компания TUGRA. Освен това получи приз за вечерна рокля, за арткостюм и като капак стана Мис Туризъм.

Силният пол от бургаските лица – Михаил Ситев, на 38 години, също се състезава във втора възрастова категория. Той получи Гран При – Елит Future Fashion Faces World 2024. Отличен бе за походка, за модно излъчване, за бански костюм.

Ситев стана лице на козметична компания LOUREN и лице на студио за красота HAZAL BABALIK beauty.

Красивите бургаски участници в турския конкурс са категорични, че седмицата, прекарана в Анталия, запознанствата и новите приятелства, емоциите и преживяванията оставят трайна диря в съзнанието им.


Анкета

Мнения

Мнения Общество
Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя
  26.04.2024 11:46      

  Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков. По-рано Петков заяви,