Събота, 27 Апр 2024
    
Любопитно

Панайот Панайтов разби в „Капките„ като Ал Бано

  19.03.2024 10:07  
Панайот Панайтов разби в „Капките„ като Ал Бано

Легендата на соца Панайот Панайотов, който изпя преди години "Искаш огън да ти дам" и "Момчето, което говори с морето" покори „Капките” снощи. Той е победителят в петия лайв на „Като две капки вода“. Изпълнителят се представи като Ал Бано и пресъздаде образа великолепно - и като визия, и като глас. Той дори впечатли и Фънки, който познава лично Ал Бано и е бил промоутър на неговите концерти в България. Димитър Ковачев излезе на сцената и му благодари.

Първи на сцената тази вечер, с привилегията да отрие шоуто, излиза временния водач в класирането Влади Зомбори. Актьорът изпълнява хита на групата Whitesnake „Fool for Your Loving.

Песента създадена и изпята от Дейвид Ковърдейл за албума им от 1980 г. е вдъхновена от раздялата на вокала на групата при първия им брак. Оригиналната песен в началото е написана за блус легендата B.B. King, но след изпяването от Ковърдейл се превръща в един от най-големите хитове на бандата.

„Дейвид Ковърдейл е бил страхотен мъжкар и секс символ на времето. Пее със страхотна сила в гласа. Много ми харесва тази музика и горя в нея. Нямам търпение да направя парчето“, сподели Зомбори.

"Това е музиката, с която израснах. Много съм субективен към днешното изпълнение. Трудно е да имитираш Ковърдейл. Гласа на Влади не беше с този на Дейвид. Постарал се е много и искам прекалено много оттози, който го имитира“, каза Веселин Маринов.