Неделя, 28 Апр 2024
    
Любопитно

Кралица на Бургас Йовита Георгиева блесна с вълнуващо пасо добле в „Dancing Stars“

  09.03.2024 12:42  
Кралица на Бургас Йовита Георгиева блесна с вълнуващо пасо добле в „Dancing Stars“

Със своето вълнуващо пасо добле Свилен и Йовита пренесоха зрителие  в западния свят, пълен с прах, страст и вулкан от чувства по време на танцовото шоу  „Dancing Stars“

Кралица на Бургас“ и носителка на титлата Вице Мис България 2017  Йовита Георгиева, която е състезател по спортни танци от Клуб Бургас-75 влезе в шоуто и стана партньорка и треньор на Свилен Ноев от група „Остава“.  Вече няколко епизода те успяват да спечелят зрителите и да продължат напред, въпреки трудностите, които среща Свилен с танците и явно това не е неговото амплоа. Йовита обаче показва треньорски умения и търпение с него. Тя сподели, че той е изключително дисциплиниран, амбициран и тренират от сутрин до вечер, което я прави сигурна в успеха му.

Последният им танц бе като сцена от самия филм „Добрият, лошият и злият“, където героите се изправят лице в лице с предизвикателствата на дивия запад.

Бургазлийката има завидна професионална кариера в спортните танци и десетки международни отличия. Именно успехите и прецизността в работата е вероятната причина бургазлийката да бъде поканена от екипа на предаването. 

В последния епизод шоуто напуснаха Нона Йотова и Даниел, а певицата Дара и половинката й в танците Джими вдигнаха журито на крака и получиха първите десетки в предаването. Повечето участници се представиха като за „Оскар“, а зрителите се почувстваха само на стъпка от Холивуд.