Сряда, 03 Апр 2024
    
Крими

Котето Мишо било блъснато от кола? Абсурдни свидетелски показания и нищо за ритника по животното (ВИДЕО)

  03.01.2024 16:26  
Котето Мишо било блъснато от кола? Абсурдни свидетелски показания и нищо за ритника по животното (ВИДЕО)

В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Първо Районно управление - Бургас по отношение инцидента с улична котка, възникнал на 21.12.м.г. в района на улица „Гурко”, е установена самоличността на мъжа, заснет в непосредствена близост до животното от частна охранителна камера, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас.

Това е 49-годишен бургазлия, който в момента е извън България. Същият обяснил, че докато се придвижвал по улицата забелязал срещу него да се движи котка в неадекватно и окаяно състояние, която била дезориентирана и окървавена. Думите му се потвърждават от свидетел, разпитан от полицейските служители, който подозирал, че котката е била блъсната от автомобил, преминаващ по улица „Гурко”.

Въпреки несигурните свидетелски показания, на разпространеното видео се вижда ясно как мъжът в оранжево яке рита животното. Изниква въпросът защо, ако е била блъсната котката, той смята за нужно да я ритне?

С цел изясняване на детайли по случая с 49-годишния бургазлия ще се проведат допълнителни действия при завръщането му в България. Към момента са иззети видеозаписи от камери, разположени в близост до мястото на инцидента, като са разпитани и множество свидетели. Събраните по случая материали ще бъдат докладвани в Бургаска районна прокуратура по компетентност.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Бойко Борисов в Бургас: Благодарение на „некоалицията“ за всички общини се отпускат немалко пари
  02.01.2024 11:41      

Благодарение на „некоалицията“ за всички кметове и населени места се отпускат немалко