Вторник, 19 Мар 2024
    
Култура

На живо в Бургас! Албумът на Живко Петров, който звучи по радиата в САЩ/Вижте къде и кога/

  18.12.2023 12:17  
На живо в Бургас! Албумът на Живко Петров, който звучи по радиата в САЩ/Вижте къде и кога/

В дните преди Коледа с едно специално музикално събитие  може да обиколите света и да чуете онова, което звучи по радиата в САЩ.

Заповядайте да чуете вълшебния нов албум "On the Way" на Живко Петров Трио (JP3), който звучи по джаз радиата в САЩ и Канада и е вторият най-предпочитан от музикалните редактори и диджеите в Щатите албум.

Музиката на Живко Петров (пиано), Димитър Семов (ударни) и Димитър Карамфилов (контрабас) ще ви заведе на пътешествие до 11 чудни кътчета по света - от романтичния Рим и горещите Аржентина и Мароко, през ритъма на София, Монреал и Ню Йорк, до дъждовен Лондон и Осло преди май. Ще можете да чуете и съвсем нови композиции, създадени специално за саундтрака на филма на Дими Стоянович "Плът", който предстои да излезе на екран през 2024 г.

Събитието е част от втората вълна на турнето на JP3, планирана по молба на публиката. Включва специални концерти в София, Варна, Пловдив, Шумен, Добрич и Бургас, където се организира от „Арт мюзик ателие” - Маруся Русева и JP MUSIC. Концертите се реализират с финансовата подкрепа на Министерството на културата.

Билетите са на цена от 20 лв. и са в продажба на каса НХК.

За повече информация и резервации: +359 894898098. На Коледа, а и преди нея - се случват чудеса. Подарете си един прекрасен концерт, който ще ви зареди с позитивно настроение и разкошна музика от световна класа.

Той ще е на 20 декември/ сряда“ в Експо център „Флора“ от 19 часа.

 


Анкета

Мнения

Мнения
.Делян Пеевски за „Възраждане“: Не са депутати и мъже, а плюнки и терористи
  18.12.2023 11:54      

Като "плюнки" определи депутатите на "Възраждане" лидерът на групата на ДПС Д