Сряда, 28 Фев 2024
    
Несебър

Актьорът Ивайло Захариев с послание към младежите в Несебър

  30.11.2023 14:26  
Актьорът Ивайло Захариев с послание към младежите в Несебър

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните организира театрален спектакъл за учениците от СУ“Любен Каравелов“ и ПГТ „Иван Вазов“ на тема превенция на наркотичната зависимост.

Постановката “Спасителят” бе изгледана с голямо внимание от младежката аудитория, която се запозна с историята на наркозависимо момиче,  въвлечено в схема за пласмент на дрога и опитите й да се измъкне от ада на наркотиците.

След края на постановката бе иницииран диалог между актьорите, един от които е известният и обичан артист Ивайло  Захариев, и публиката. Темата бе посветена на усилията на обществото да опази децата и младежите от пагубното влияние на зависимостите.

„Вярваме, че историята, която днес Ви разказахме, ще стресне и шокира младата публика, ще й покаже истинските причини за наркоманията и последиците от нея, а разговорът в края на срещата ни и споделения личен опит, дават силно лично послание за промяна и правилен избор относно наркотиците.“- каза в края на срещата Ивайло Захариев.

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните е орган, който следи за поведението на подрастващите жители на община Несебър и провежда образователни инициативи по различни теми, свързани с рисково поведение при децата и младежите.

 


Анкета

Мнения

Мнения
За разследване на дефицита на инсулин в страната призовава съпредседателят на ДПС Делян Пеевски
  26.02.2024 12:54      

За незабавно разследване на дефицита на инсулин в страната призовава съпредседателят на ДПС Делян