Четвъртък, 28 Дек 2023
    
ИЗБОРИ 2023 Камено

Още двама атакуват стола на Вардунски в Камено

  28.09.2023 13:24  
Още двама атакуват стола на Вардунски в Камено

Дона МИТЕВА

Трима са кандидатите за кметския стол в община Камено, а общо 80 души се борят за 17 места в малкия парламент. 27 са кандидатите за кметове на 12-те селища в общината. 6 партии са се регистрирали. Това показва справката след приключване на регистрациите.

Жельо Василев Вардунски, досегашният кмет, е отново издигнат от ГЕРБ. Васил Тодоров Иванов от ПП СЕК, Митко Димов Янов от „Възраждане“, са другите двама претенденти за кметския стол на община Камено.

При селата палмата на първенството с най-много мераклии да станат кметове са Черни връх и Ливада – по четирима души. Винарско, Полски извор, Русокастро, Свобода – са по трима. Тръстиково, Константиново, Вратица по двама. Трояново, Желязково, Кръстина – 1.

Три инициативни комитета са издигнали кандидати за кметове в населените места. Те са в Трояново за издигане на кандидатурата на Димитър Андонов Николов, в Кръстина Инициативен комитет за издигане на кандидатурата на Добринка Димова Тодорова и с. Черни връх – за издигане на кандидатурата на Дончо Михалев Михалев.


Анкета

Мнения

Мнения Общество
 ГЕРБ-СДС няма да подкрепи предложението за промяна на националния празник
  27.09.2023 10:42      

Това обяви Бойко Борисов ГЕРБ няма да подкрепи промяна на националния празник от 3 м