Вторник, 19 Дек 2023
    
Несебър

Николай Димитров стана кмет на годината

  19.09.2023 19:33  
Николай Димитров стана кмет на годината

Кметът на община Несебър Николай Димитров  е победителят  в категория  „Кмет на гражданите – средна община“  за мандат 2019-2023  в Националния конкурс  „Кмет на годината“.

Това  отличие  е  признание за индивидуалния подход на кмета Димитров към всеки гражданин,  за политиката на отчетност  през социалните мрежи, за прозрачността в управлението на общината, за бърза реакция на поставените от обществото задачи и  за високото ниво на комуникация между институцията, която ръководи,  и  гражданите на община Несебър .

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен! Този приз   е награда за дългогодишния труд, който полагаме, за да  обединим жителите на община Несебър в едно голямо семейство. Ние сме  сплотена  и единна общност от хора, които си помагат и се  подкрепят в трудни моменти. Заедно пишем историята, като  набелязваме  важните  за развитието на общината ни цели и знаем, че това е верният път към успеха.“ – каза кметът Димитров при връчването на наградата.

Номинациите  за кмет на годината са в седем категории, а отличилите се се определят  според броя получени гласове в отворено онлайн анонимно гласуване. В тазгодишното допитване  се включиха около 140 000 български граждани. Категорията „Кмет на гражданите“ за мандат 2019-2023 бе най-оспорвана, а победителите спечелиха приза в конкуренция с голям брой номинирани.


Анкета

Мнения

Мнения