Петък, 15 Дек 2023
    
Айтос

Васил Едрев: 15 септември е вълнуващ празник, символ на ново начало и светли очаквания

  15.09.2023 15:32  
Васил Едрев: 15 септември е вълнуващ празник, символ на ново начало и светли очаквания

Поздрав към директори, учители, ученици и родители отправи айтоският кмет Васил Едрев. Ето какво пожела градоначалникът на първия учебен ден:

"Уважаеми директори,

Скъпи преподаватели, ученици, родители,

Уважаеми граждани на община Айтос,

15 септември е вълнуващ празник. Символ на ново начало и светли очаквания. Празник на духовното огнище на българина - Училището! Всеки от нас носи в сърцето си този ден на щастливи детски усмивки и празничен звън.

И тази година ни вълнува неповторимата атмосфера на 15 септември. Вярвам, че ще запазите усмивките и оптимизма на първия учебен ден през цялата нова 2023/2024 учебна година.

Уважаеми учители,

Вие сте началото и двигателят! Вашият труд ражда светлината, която води децата в училище. Вие сте духът, който изпълва със съдържание красивите училищни сгради. Вярвам в професионализма Ви. Сигурен съм, че и през тази учебна година, ще предадете много знания, ще предадете обич. И ще бъдете вдъхновение за своите възпитаници. Бъдете здрави и надграждайте с нови цели мисията си!

Мили първокласници,

Честит да Ви е първият учебен ден! Вие започвате едно вълнуващо пътешествие, което не винаги ще е приказно лесно. Но уверявам Ви, ще бъде интересно и особено важно за вашето бъдеще. Специалното ми пожелание към вас е да преминавате от клас във клас с Отличен! И най-важното - да бъдете здрави!

Скъпи ученици,

Нека тази учебна година да е за Вас успешна и ползотворна, вълнуваща и незабравима! Приемайте предизвикателствата като изпитание на Вашата воля и упоритост. Уважавайте своите учители. Вярвайте им, защото те ще Ви помогнат да се изградите като личности.

Уважаеми родители,

Децата са нашето общо бъдеще и всички искаме те да растат щастливи и образовани. Искаме да се чувстват спокойни и защитени. Затова Вашата безрезервна подкрепа е особено важна за училището и общността. Вярвам, че с внимание, такт и загриженост, и през тази учебна година, ще бъдете неразделна част от училищния живот!

Скъпи приятели,

Бъдете здрави!

Обичайте своето училище!

И нека учебната 2023/2024 година да бъде по-успешна от всички до сега!

На добър час!"


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения