Петък, 15 Дек 2023
    
Приморско

Кметът на Община Приморско пожела успешна учебна година на учениците

  15.09.2023 15:20  
Кметът на Община Приморско пожела успешна учебна година на учениците

Кметът на Община Приморско д-р Димитър Германов пожела успешна нова учебна година на учениците. Градоначалникът отправи поздрава си и чрез социалните мрежи. 

Ето какво написа той:

"Отново е 15 септември!

Днес заедно чухме първия звънец, който даде началото на още една учебна година в Община Приморско. Нека тя донесе много нови знания, вдъхновение и приятелства за цял живот!

На учениците искам да пожелая да бъдат любопитни, да откриват нови светове, да намерят това, което наистина ги вълнува. Искам да благодаря специално на изключителните учители, които имаме в Приморско. Пожелавам им сила и мъдрост, с които не само да предават знанието, но и да бъдат истински вдъхновители и будители.

На родителите искам да споделя като баща, че обучението и възпитанието на децата е наша обща отговорност и радост и затова вярвам, че ще бъдете до децата, за да ги подкрепяте по пътя.

Искам да се обърна специално към първокласниците, които днес прекрачиха за първи път прага на родното училище. Мили деца, предстоят ви едни от най-хубавите години. Невинаги е лесно, но бъдете упорити, бъдете добри един към друг, уважавайте съучениците и учителите си. И ви обещавам, че ще имате и много весели моменти и ще срещнете нови приятели.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!"
 


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения