Понеделник, 25 Сеп 2023
    
Култура

Джулая идва с „Остава“ в Бургас

  23.06.2023 15:36  
Джулая идва с „Остава“ в Бургас

Група "Остава" избра Бургас за старт на лятното си турне, на 1 юли в Летния театър. След супер успешните юбилейни концерти на голямата сцена на Зала 1 на НДК и в Античния театър в Пловдив миналата есен, музикантите дават старт на лятото с мощен рокендрол, хитове, които вдигат публиката на крака и много вълнуващи емоции и настроение. 

Автентична, искрена и докосваща е музиката на бандата, което в съчетание със характерния глас на вокалиста Свилен Ноев, й гарантира водеща роля в музикалния живот в страната. Остава е единствената българска група, повлияна при създаването си от британския индирок, която в продължение на повече от 30 години не си дава почивка и продължава да създава музика.

В летния сетлист на групата са включени задължителните "Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" ,"Бесен" "Внимание" и други емблематичните хитове. Свежест и много енергия идва от албума „Кислород", който излезе миналата година и включва само безусловни хитове като „Сателит", „Мама", „Помощ", „Саботаж" и „Клише".

След Бургас да се готвят феновете в Пловдив (Лятно кино "Орфей" ) на 16 септември и  Русе (Летен театър) на 17 септември.

Билетите за турнето на "Остава" са в налични в мрежата на Еventim, където могат да бъдат намерени пропуски и за клубните им концерти във Варна – 4 август (Ментол) и София – 30 август (Маймунарника).

 


Анкета

Мнения

Култура Мнения
Николай Василев, режисьор: Ваклуш казваше, че съществуваме, но не живеем
  26.06.2023 15:32      

„Няма зло, има нееволюирало добро“ е сред основните учения в „Пътя на м