Понеделник, 28 Авг 2023
    
Бургас

Кметът Николов: Няма риск за нито един от пострадалите в катастрофата, за мен това е най-важното

  28.05.2023 19:36  
 Кметът Николов: Няма риск за нито един от пострадалите в катастрофата, за мен  това е най-важното

На мястото на катастрофата с бургаския туристически автобус бе и кметът Димитър Николов. След това той написа в социалната мрежа: „Катастрофата с бургаски автобус на входа на Бургас от автомагистрала “Тракия” е тежка, но да благодарим, че няма смъртен случай!

14 от пострадалите са в болница - 13 в УМБАЛ Бургас, 1 в УМБАЛ “Дева Мария”, дано се възстановяват успешно!

Лекарите ме уверяват, че няма риск за живота на нито един пострадал. За мен като кмет - това е най- важното! Останалото е в ръцете на медиците и органите на реда”.

Яница Динева, туроператор, чието лого се вижда на катастрофиралия автобус коментира, че нейната фирма няма екскурзия, която да се връща от Виена. Тя се връщаше с група туристи от екскурзия в страната и бе намерена в автобуса. Динева изказа становище, че вероятно автобусът е бил нает, но повече не можа да каже нищо.

Около 17.17 ч. днес стана пътен инцидент с туристически автобус, който е станала в района на км. 356 от автомагистрала “Тракия” в посока Бургас. Вероятно поради заспиване на 45 годишния водач, автобусът първоначално се блъска в билборд, а после се обръща в крайпътната канавка.


Анкета

Мнения

Мнения Руен
Мустафа Карадайъ от Руен: Ние от ДПС виждаме един възможен изход – свикване на Велико народно събрание
  28.05.2023 15:42      

Трусове в ДПС няма, категоричен бе той пред медии   В своет