Сряда, 12 Юли 2023
    
Бургас

БСП - Бургас се включи в националната кампания „Солидарен Великден“

  12.04.2023 15:14  
БСП -  Бургас се включи в националната кампания „Солидарен Великден“

За четвърта година социално слаби и възрастни хора ще получат козунаци

За поредна 4-та година БСП – Бургас продължава националната кампания „Солидарен Великден“. По традиция в инициативата се включват всички структури на партията в страната, както и народните представители на левицата.

В кампанията и през тази година акцентите ще са два – да се помогне на български производители, като се купят продукти родно производство и да се направи дарение за празниците на самотни хора, бедни семейства и домове за възрастни.

Преди 4 години, благодарение на „Солидарен Великден“, хиляди социално слаби българи имаха своя достоен празник. Тогава кампанията стартира за пръв път, а след успешното й провеждане тя стана ежегодна. Стотици бяха социалистите, които по време на Великденските празници дариха хранителни продукти в цялата страна с пожелание за здраве и вяра.

И този път в Бургас, кварталите и комплексите в града и в околните села, на социално слаби и възрастни хора ще бъдат раздаден козунаци. Като помощници в благотворителната акция се включиха активисти на БСП и симпатизанти на партията.


Анкета

Мнения

Мнения
Доайенът Рашидов: Днес отново се срещаме с омразата, с отказ за диалог и с глупави мантри
  12.04.2023 10:54      

Уважаеми колеги, молих се за разум, дълбоко вярвах, че разумът е основното необходимо нещо, за да