Петък, 07 Юли 2023
    
ИЗБОРИ 2023

От ДПС горди с успеха в Бургаска област – Фатме Рамадан отново ще е депутат

  07.04.2023 16:17  
От ДПС горди с успеха в Бургаска област – Фатме Рамадан отново ще е депутат

От ДПС са горди с успеха на партията в Бургаска област. Това става ясно от думите на водача на листата на Движението – Севим Али. Той изтъкна многото работа, която структурите свършиха в предизборната кампания, но не пропусна да отбележи и съществената работа на дамите активистки. Така Фатме Рамадан отново ще е депутат, след като пропусна предходното 48-о Народно събрание, когато ДПС получи два мандата от областта.

Ето какво написа Севим Али:

„Уважаеми жители на Бургаска област,

Уважаеми съмишленици и симпатизанти на ДПС,

Приятели,

Имам честта и удоволствието да ви съобщя, че от листата на ДПС в 2-ри МИР Бургас имаме три мандата за народни представители.

Този успех е ваш успех! Вашето доверие и подкрепа бяха нашата сила на тези пети подред парламентарни избори. И заедно с вас показахме, че е време за ДПС!

Този успех дължим на неуморната работа на структурите на ДПС във всички населени места в Бургаска област. Благодаря ви от сърце за усилията, които положихте и успяхте да мотивирате толкова много поддръжници!

Успехът на ДПС в Бургаска област дължим и на най-нежната и най-силна част от нашите активисти- дамите, чиято воля за успех ни беше за пример. Благодаря ви, мили дами!

Благодаря на младежките структури, които бяха на първа линия и допринесоха младите хора да припознаят Програмата на ДПС и да намерят решение на своите проблеми в нея.

Искрени благодарности и за екипът в листата на ДПС от 02 МИР Бургас!

Всички заедно показахме отново силата на ДПС!

Гордея се с вас!

Време е за разумни решения, диалог в името на Родината и отговорност пред всеки един от вас!

Сърдечно благодаря!

Бъдете здрави!“


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения Общество
Корнелия Нинова: Планът за убийството на БСП този път се провали
  04.04.2023 15:50      

Лидерът на БСП: Разбира се, тези девет процента не ни удовлетворяват &qu