Петък, 07 Юли 2023
    
Бизнес

Великденска трапеза – базар бележи старта на кандидатстудентската кампания в Колежа по туризъм

  06.04.2023 15:19  
Великденска трапеза – базар бележи старта на кандидатстудентската кампания в Колежа по туризъм

Колежът по туризъм при Университет „Проф.д-р Асен Златаров”-Бургас отбеляза старта на своята кандидатстудентска кампания с великолепна Великденска трапеза-базар. 

В годината, когато навършва 55 години от своето създаване, учебното заведение е решило да покаже изключително високите  професионални умения, които получават неговите възпитаници. Под ръководството на своите ментори в кулинарното изкуство, доц. Катя Илиева, доц. Минчо Полименов, гл.ас. Диана Инджелиева и преподавател Катя Рихтер, студентите бяха подготвили атрактивни печива, разкошни захарни изделия, хапки и коктейли, аранжирани и поднесени по всички правила на туристическото гостоприемство.

Гости на тържеството и участници в базара бяха представители на Общинския съвет в Бургас, начело с председателя му, проф. Севдалина Турманова, зам. кметове и директори на дирекции в Общината, ректорското ръководство на Университета, членовете на Комисията по туризъм при Община-Бургас, както и множество партньори на Колежа от туристическия бранш и бивши негови възпитаници.

Те бяха приветствани и им бяха отправени благодарности за съпричастието към работата на учебното заведение от директора на Колежа, проф. Братой Копринаров.

Средствата от благотворителния базар ще бъдат използвани за обновяване на технологичното оборудване на учебното звено, което разполага с един от най-големите   блокове за приготвяне на храна и сервиране в системата на българското висше образование.


Анкета

Мнения

ИЗБОРИ 2023 Мнения Общество
Корнелия Нинова: Планът за убийството на БСП този път се провали
  04.04.2023 15:50      

Лидерът на БСП: Разбира се, тези девет процента не ни удовлетворяват &qu