Сряда, 21 Юни 2023
    
Спорт

Каблешково спортува: С поредица благотворителни инициативи ще се събират средства за детска площадка в града

  21.03.2023 15:12  
Каблешково спортува: С поредица благотворителни инициативи ще се събират средства за детска площадка в града

За втора поредна година в Каблешково ще се проведе благотворителен спортен уикенд на 13 и 14 май. С организацията са се заели трима млади жители на града- Ведислав Божанов,  Димитър Димитров и Николай Кръстев, подкрепени от кметството в Каблешково.

Освен традиционните турнири по баскетбол и футбол, малчуганите от детска градина „Радост“ в града ще покажат какво могат в състезание „Бързи, смели сръчни“. Момичетата от клуба по спортна акробатика „Нефтохимик“ са подготвили спиращи дъха съчетания, които ще изиграят в обедната почивка на футболния турнир.

„Тази година имаме нов участник. Момчетата от XplosiveGym ще направят състезание по "Street Fitness" за всички желаещи. Ще има клекове, кофички , набиране, щанги и още много упражнения, в които ще се види кой е най- издръжлив“, съобщи Ведислав Божанов и уточни, че за всеки турнир ще има осигурено медицинско лице и професионални съдии.

Кутията за дарения ще съпътства всяко събитие, като средствата от дарения и такси, събрани през двата дни ще отидат за поправка на детската площадка до малкото футболно игрище в Каблешково.

Миналата година, със събраните пари беше направен ремонт на спортните съоръжения в училищния двор на града.

„Излезте с нас, спортувайте, нека да напълним игрищата и трибуните, да покажем какво можем заедно!“, призовават организаторите.


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения
Земеделският министър:Вносът от Украйна дебалансира пазара и подбива цените и търсенето на български продукти
  22.03.2023 09:24      

Днес пускаме на публично обсъждане наредбата, която има проследимост по цялата верига за качество