Вторник, 13 Юни 2023
    
Спорт

Ръководството на Нефтохимик обяви развитието на ДЮШ за основна цел

  14.03.2023 17:02  
Ръководството на Нефтохимик обяви развитието на ДЮШ за основна цел

В събота се проведе общо събрание на ФК Нефтохимик. Ръководството на клуба запозна членовете му с извършената работа откакто пое клуба, постиженията и предизвикателствата. Беше представен новият генерален спонсор на клуба, един от най-големите букмейкъри в България - Efbet. Логото на Efbet ще бъда на фланелките на мъжкия отбор още на първия мач от пролетния дял на първенството през тази седмица.

“Целите, които сме си поставили изискват много работа и постоянство. Нефтохимик има нужда от партньори, които да повярват в нас и да ни подкрепят в дългосрочен план. В тази връзка партньорството ни с Efbet е много ценно за нас! Надяваме се, че с подкрепата на всичките ни партньори ще имаме възможност да се фокусираме върху развитието на клуба, така че да отговорим на високите обществени очаквания към марката Нефтохимик.”, заяви председателят Пламен Николов.

На събранието бяха взети някой важни решения за развитие на клуба. Нефтохимик ще преговаря с останалите футболни клубове в Бургас за сътрудничество с цел подобряването на условията за подготовка на детско-юношеските школи. Също така с цел дългосрочното подобряване на материалната база в Спортен център "Изгрев" и увеличаване на социалната значимост на комплекса - дом на ДЮШ на клуба, Нефтохимик ще стартира разговори с други спортни клубове в града, за да се създаде Обединен спортен клуб, който да обхваща различни спортове.


Анкета

Мнения

Мнения Средец
Инж. Иван Жабов, кмет на Средец: Започваме ремонт на междублоковите пространства в Средец
  12.03.2023 14:52      

Строго спазваме Закона за обществени поръчки при избор на изпълнители на проекти