Сряда, 24 Май 2023
    
Любопитно

Плюс сайз модел от Карнобат и учителка от Бургас се борят за сърцето на „Ергенът“

  22.02.2023 14:20  
Плюс сайз модел от Карнобат и учителка от Бургас се борят за сърцето на „Ергенът“

Плюс сайз модел от Карнобат и учителка по рисуване от Бургас са сред участничките в новия сезон на хитовото риалити шоу „Ергенът“.

Общо 25 са дамите, които влязоха във втория сезон на предаването. Те ще се съревновават помежду си за сърцето на музиканта Евгени Генчев. Епизодите ще се излъчват всяка сряда и четвъртък от 21:00 часа по bTV.

Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, е от Карнобат. Тя е plus size модел, автор и есеист. Основната ѝ мисия е body positive философията, пише ladyzone.bg. Пам не робува на предразсъдъци и въпреки пищните си форми, обича тялото си и се наслаждава на живота. Определя се като жена със силна позиция, подплатена с аргументи. Пам се стреми към смислена връзка, в която мъжът до нея не пречи на емоционалното ѝ развитие. Появата ѝ в предаването предизвика интерес сред зрителите. В родния Карнобат пък ѝ стискат палци.

Другата участничка от региона е бургазлийката Ивелина Иванова, която е и художник. Завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021-ва реализира първата си самостоятелна изложба „Пространства и хоризонти“ и е номинирана за „Млад художник на годината“. В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София. Знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите ѝ, в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота, я превръщат в рядък скъпоценен камък. Записва се за участие в „Ергенът“, защото до този момент винаги са ѝ се „изпречвали“ неправилни мъже, с които не иска да си губи времето. Ивелина се надява, че комуникацията с Евгени ще ѝ помогне да изчисти образа на перфектния мъж в главата си, а ако двамата заедно открият любовта на това екзотично място, това ще е най-хубавото нещо, което би могло да ѝ се случи.

И тази година със започването на риалити шоуто, социалните мрежи бяха залети от коментари по отношение на жените. Според някои този сезон ще е пародия на първия. Мнозина обаче обръщат внимание на изкуствената женска красота, която все повече се налага сред нежния пол. Коментира се и меркантилното мислене сред дамите.


Анкета

Мнения

Бургас Мнения
Андрей Рунчев, общински лидер на ГЕРБ: Потърсили сме широк профил от професионалисти и специалисти
  21.02.2023 17:14      

Георги РУСИНОВ   В листата на ГЕРБ-Бургас ще влязат професионалисти и специа