Вторник, 11 Апр 2023
    
Спорт

„Нефтохимик 2010“ се готви усилено за Купата на България

  09.01.2023 16:47  
„Нефтохимик 2010“ се готви усилено за Купата на България

Георги РУСИНОВ

 

Волейболистите на бургаския „Нефтохимик“ 2010 започнаха усилено подготовка за предстоящия турнир Купата на България. В края на месеца са четвъртфиналните мачове от надпреварата.

Бургазлии ще излязат срещу столичния гранд „Левски“. В останалите мачове ще се срещнат „Хебър“ и „Черно море“, ЦСКА и „Дея спорт“ и „Монтана“ и „Берое“. Финалната фаза на турнира ще се проведе в Пазарджик.

Ако преминат срещу много силния тази година „Левски“, „Нефтохимик 2010“ ще отиде на полуфинал срещу победителя от двойката „Хебър“ – „Черно море“. Другият бургаски клуб – „Дея спорт“ също има нелеката задача срещу друг столичен гранд – ЦСКА. Ако победят те ще играят срещу победителя между „Монтана“ и „Берое“.

Подробната програма на мачовете от четвъртфиналите и финалната фаза на Купата на България се очаква да бъде обявена допълнително.

Припомняме, че миналия сезон „Нефтохимик 2010“ бе домакин на финалната фаза, която се проведе в Бургас. Бургазлии достигнаха до финала, но бяха победени от „Хебър“ с 1:3 гейма и така пазарджиклии грабнаха трофея.


Анкета

Мнения

Мнения Поморие
Кметът на Поморие Иван Алексиев: Управляващите оперативните програми  да работят с нашето темпо
  10.01.2023 15:39      

Ние не усвояваме евросредства, ние ги влагаме в проекти за общността &nb