Сряда, 05 Oct 2022
    
Бургас

Спират водата почти по цялото Южно Черноморие

  06.07.2022 16:53  
Спират водата почти по цялото Южно Черноморие

Временно спиране на водата се очаква утре (07.07) в населените места на юг от Бургас, които се захранват от водоснабдителната система „Ясна Поляна“. Вода няма да има и в части от Бургас, заради ремонтни дейности.

Ремонтно-възстановителни дейности ще се извършват при водоснабдителната система "Ясна поляна". Това ще доведе до аномалии в питейното водоснабдяване. След 12:00ч ще бъде спряна водата  в Равадиново, Атия , вилното селище Куку Баир,  Писменово, Велика, Варвара и Дебелт, съобщиха от БНР Бургас.

Възможни е прекъсване да има и в Черноморец, Созопол, "Дюни", "Свети Тома", Аркутино, "Узунджата", Приморско, Китен, Ясна поляна, Ново Паничарево, Фазаново, Лозенец, Царево, Бродилово,  Изгрев, Ахтопол, Синеморец, Резово, Крушевец, Зидарово, Средец и Драчево. За тях се очаква водоподаването да се възстанови след 12.00 ч.

В четвъртък от 10:00 часа до 18:00 часа ще бъде спряна водата и  в средната зона на ж.к." Меден рудник" заради строително - монтажни работи. Поради същата причината ще бъде спряна водата от 9:30 часа до 13:30 часа в района на бургаската ул. "Александър Велики" между ул. "Гладстон" и ул. "Патриарх Евтимий".


Анкета

Мнения

Мнения
Евродепутатът Андрей Новаков: България е отказала да участва в специална операция на Европол
  06.07.2022 15:21      

Силвия ШАТЪРОВА България е отказала да се включи в специална операция на Европол SENTINEL