Понеделник, 19 Сеп 2022
    
Бургас Общество

От АПИ отговориха кога ще е готов ремонта, предизвикал километрична опашка

  20.06.2022 17:00  
От АПИ отговориха кога ще е готов ремонта, предизвикал километрична опашка

Георги РУСИНОВ

 

До дни ремонтът на моста при „Пода“ трябва да приключи. Това отговориха за „Черноморски фар“ от Агенция „Пътна инфраструктура“. Като дата за това е посочена 23 юни. В неделния ден се образува километрична колона в посока Бургас и това изнерви хиляди шофьори. В тази връзка зададохме няколко въпроса до държавната агенция.

От там ни уточняват, че мостът над река Факийска на пътя Варна – Бургас - Малко Търново, в защитената местност „Пода“, се намира в урбанизираната територия на Бургас.

„Ремонтните дейности са възложени от Община Бургас. Информация за видовете дейности и тяхната стойност може да получите от Общината. За осигуряване на необходимата безопасност на движението на път I-9 Варна - Бургас - Малко Търново, в участъка от 251-ви до 252-ри км, по искане на Община Бургас, Агенция „Пътна инфраструктура“ въведе временна организация за безопасност на движението“, пише в отговора на АПИ.


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата