Понеделник, 19 Сеп 2022
    
Созопол Спорт

ФК „Созопол“ се включва в благородна инициатива

  29.05.2022 13:24  
ФК „Созопол“ се включва в благородна инициатива

Георги РУСИНОВ

 

ФК „Созопол“ се включва в благородна инициатива. От ръководството на клуба уведомяват феновете и любителите на футбола, че заедно с футболистите ще подкрепят инициативата на председателя на Общински съвет – Созопол Георги Пинелов за набиране на средства за изграждане паметници на българските революционери Васил Левски и Христо Ботев в морския град.

„В подкрепа на тази благородна кампания на Общинския съвет, бившият капитан на „небесносините“ и един от най-добрите защитници в българския футбол и истински човек Петър Кюмюрджиев предостави фланелката от спортния екип, с която игра в последните си мачове за клуба. Отборът се включва в набирателната кампания и с футболната топка от последния двубой за първенството на Втора Лига с подписите на всички футболисти. Фланелката на Петър Кюмюрджиев и футболната топка с автографите на любимите ви футболисти обявяваме на търг, като целта е средствата от тях да бъдат предоставени за изграждане на паметника на Апостола на свободата Васил Левски и паметник на поета революционер Христо Ботев в град Созопол“, пишат от ФК „Созопол“.

Началната цена на всеки от артикулите е 100 лева. Търгът ще приключи на 2 юни в 18:00 часа.


Анкета

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата