Четвъртък, 28 Юли 2022
    
Бургас Любопитно

Общински пи ар организира спасителна акция за котета

  27.04.2022 16:50  
Общински пи ар организира спасителна акция за котета

Дарена Камена

Известните медийни лица Минчев и Генчев се проявиха тези дни в котешка спасителна акция. По главната улица на Бургас бяха засечени да пренасят голяма стълба. Но с нейна помощ не ремонтираха осветление, нито нахлуха в дома на старица – реститутка. А проявиха загриженост за коте, което в последствие се оказа не едно, а цели три.

Пиарът на Община Бургас – Стефан Минчев, който, ако се съди и по снимки в социалната мрежа, е виден котколюбец, организира акцията. За проявата по спасяване на мяучещи котенца сподели самият той: „Вижте какво съм принуден да търпя на работното си място! Влиза преди малко Петър Генчев и казва: Отгоре на един магазин има заклещено коте, трябва да го свалим.

И аз, какво да правя, нали служа на обществото, му помагам да замъкнем една стълба от Общината, за да видим какво е положението. Всичко това се случва на главната и някой ни е снимал за сеира, разбира се.

Котетата всъщност са три и в кърмаческа възраст. Оперативната група, ръководена от Димитрина Генчева, реши засега да си останат там, тъй като вероятно мама е наблизо“.

За семейство Генчеви също се знае, че са в отбора на котколюбците.


Анкета

Текстът на коя от песните за "Бургас и морето" 2022 ви харесва най-много? - https://www.burgasimoreto.org/bg/songs (чуйте тук)


Резултати

Мнения

Мнения
Руското посолство препоръча на българската делегация да разговаря с официалните лица на ДНР и ЛНР
  28.04.2022 17:58      

Руското посолство у нас препоръча на представителите на българската делегация в Украйна "да