Четвъртък, 14 Юли 2022
    
Приморско

Димитър Германов: Има хора, които заради медийни изяви и политическа кариера поставят под въпрос имиджа на Приморско

  13.04.2022 18:09  
Димитър Германов: Има хора, които заради медийни изяви и политическа кариера поставят под въпрос имиджа на Приморско

Проблемът с канализационната тръба бе идентифициран много преди да се подават сигнали до редица институции. Неговото разрешаване е заложено в програмата за ремонтни дейности на ВиК. Тъй като тази инфраструктура е част от обектите, стопанисвани и управлявани от дружеството, ВиК е компетентният и отговорен орган. Община Приморско от своя страна работи по създаването на необходимата организация и координация за решаване на проблема.

Засегнатата част от трасето е само малка част от цялата мрежа и настоящият проблем изисква комплексно решаване. В годините назад при подобни проблеми винаги се е реагирало своевременно и не се е стигало до замърсяване на реката и на плажа.
Уверявам Ви, че от моя страна като кмет на Община Приморско, са предприети всички необходими действия!

Винаги съм бил радетел гражданите да изискват информация и решения от мен и местната власт. Винаги съм се стремял да предоставяме честно и прозрачно информация и за проблемите, и за решенията. Затова оценявам високо и гражданските сигнали, и гражданската позиция.

Но днес за мен остава единствено изненада, че има хора, които в желанието си за медийна изява и дългогодишно преследване на политическа кариера, поставят с лека ръка под въпрос имиджа на Приморско като лятна дестинация и общия интерес на всички хора.

Защото умишленото създаване на “шум” по подобни текущи, решими проблеми в национален ефир определено няма да привлече туристи.

Разчитам на всеки един от вас, че в предстоящите месеци с всяка дума и действие ще допринесете за добрия имидж на Общината.


Анкета

Къде ще почивате лятото?


Резултати

Мнения

Мнения Общество
Митева, ИТН: Категорично сме против връщането на хартиените бюлетини
  13.04.2022 10:30      

Значително намалява бройката на недействителните бюлетини с машинния вот, обясни тя