Сряда, 21 Сеп 2022
    
Бургас Крими

Погребаха брокерката Теодора Бахлова след година и половина

  20.03.2022 11:30  
Погребаха брокерката Теодора Бахлова след година и половина

"Черноморски фар"

 

Тленните останки на брокерката на недвижимо имущество Теодора Бахлова намериха покой едва миналата събота, когато бе погребана от близките си в гробищния парк на Бургас. Дни по-рано семейството на убитата през есента на 2020 г. Бахлова получи от „Съдебна медицина“ кости от торса и долните крайници – останки от трупа й, открити заровени в гробището на града миналото лято, пише в-к „Филтър“. Разследването установи, че убиецът Рагевски е заровил останките на Теодора до гроба на баба си Севка Маринова.

Разследващи откриха част от кост и зъб от Бахлова и тъкан от Мехмед

Тленните останки на Теодора Бахлова, както и на Юмер Мехмед бяха освободени от „Съдебна медицина“ с постановление на прокурора от Окръжна прокуратура Десислава Трифонова, за да бъдат погребани от семействата си. Засега обаче близките на Юмер Мехмед не са взели трупа му. Единствената жива родственица на Мехмед – майка му Гюлфие, била прогонена от баща му още докато Юмер е бил ученик и не е поддържала връзка със сина си. Предполага се, че Гюлфие ще разреши на Габриела, годеницата на Юмер Мехмед, да организира погребението му.


Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?


Резултати

Мнения

Мнения
Н. Пр. Ингрид Кресел - посланик на Естония в България: Ние сме известни с дигиталното си правителство и с любовта си към природата
  18.06.2022 15:24      

Моделът на електронно управление започна преди 20 години с образованието на децата