Понеделник, 17 Яну 2022
    
Крими

Надрусан, без книжка, катастрофира, возейки 34 нелегални мигранти

  14.10.2021 10:54  
Надрусан, без книжка, катастрофира, возейки 34 нелегални мигранти

48-годишен мъж от село Габаре е задържан след като спретна истинско фиаско на пътя между селата Веселие и Ясна Поляна, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. В близост до моста на река Ропотамо, на прав участък от пътя и мокра асфалтова настилка, поради загуба на контрол, мъжът катастрофирал самостоятелно, блъскайки се в крайпътни храсти с товарен автомобил „Ивейко Дейли“.

Оказало се, че мъжът е без книжка. Тестван е за употреба на алкохол – отрицателен, тестван е и за наркотици и е с положителна проба за употреба на амфетамин. В автомобила са били превозвани общо 34 нелегални мигранти – всички мъже на видима възраст между 20 и 30 години. Самоопределили се като афганистанци.

От катастрофата осем от тях пострадали, като са с охлузни рани и натъртвания, без опасност за живота и са транспортирани до УМБАЛ-Бургас. Един от потърпевшите е оставен за лечение в болницата. Останалите седем са прегледани и освободени и заедно с другите 26 души са откарани от служители на „Гранична полиция“ за допълнителни полицейски действия.

Водачът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Любен Дилов-син: И аз мога да направя 50 лицеви опори, не съм впечатлен от този военен героизъм
  18.10.2021 15:36      

„И аз мога да направя 50 лицеви опори, независимо че пуша по три кутии цигари на ден. Не съ