Вторник, 02 Nov 2021
    
Общество

Любен Дилов-син:Ние вярваме, че ще има кабинет с мандата на ИТН

  02.08.2021 15:11  
Любен Дилов-син:Ние вярваме, че ще има кабинет с мандата на ИТН

Ние вярваме, че ще има кабинет с мандата на Има такъв народ , заяви днес бургаският депутат от ГЕРБ-СДС-Любен Дилов-син.

Той обобщи политическата ситуация в страната като хаос,  който от ГЕРБ са прогнозорили още в началото на лятната предизборна кампания. „Ние нямаме враг, усещаме като такъв само хаоса. И Слави каза вчера това. Голяма заслуга за този хаос е на кандидат-президента Радев и неговото правителство“, допълни Дилов-син.

"Ще се доведем до комичната ситуация, в която системните партии да положат усилия да се направи правителство на несистемните партии", каза още той.  Изявлението на Слави Трифонов от вчера не е изненада за Любен Дилов-син. "Слави си говори така от 20 години, важното е как реагират останалите, не може партии с 4-5% да се опитват да карат влака. Сега хиляда асистентки бабуват, оставете го да направи правителство, след това го подкрепяйте или не?“, призова опонентите си Дилов.

Като основна задача, с която се заемат депутатите от ГЕРБ-СДС е разкриването на Кръвен център в Бургас. При актуализация на бюджета те ще настояват да се определят щатните бройки за него.
Депутатите от ГЕРБ-СДС отново ще се занимават с проблема около Ченгене скеле, защото  новия архитектурен резерват ще бъде модел за още няколко подобни образования във Варна, Етъра и на други места. Сред останалите важни задачи за Любен Дилов-син е Общия устройствен план на Царево. Можело да се стигне до специален закон за тази община, стана ясно още.

Дилов бе в присъствиет  на съпартийците си от Гергьовден -Драгомир Стефанов и Георги Маринчев.

 

 

 


Анкета

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 14 ноември?


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Поетесата Мария Ганчева за дебютната си стихосбирка „Пристанище за бури“: Поезията не оставя душата равнодушна
  01.08.2021 17:23      

“За мен е истинско щастие, ако чрез стиховете си развълнувам някого“