Четвъртък, 13 Яну 2022
    
Созопол

Децата в Созополо вече имат площадка за скейтборд

  21.07.2021 09:44  
Децата в Созополо вече имат площадка за скейтборд

Изграждането на площадка за скейтборд започна в Созопол. Тя ще бъде достъпна от днес за всички деца и младежи, нетърпеливи да я ползват.

Инициатори за нейното създаване са момчета от града, които внесоха своето искане официално в Общината, след което осъществиха и среща лично с Кмета, на която ясно изразиха своето желание за поставяне на подобен тип съоръжение. „Надявам се да обърнете внимание на нашето искане и по възможност да го изпълните", завършиха те.

Община Созопол радушно прие предложението на младите хора и сбъдна мечтата им да имат свое място, където да се забавляват и да практикуват хобито си.

„Желанието ми е децата на Созопол да растат здрави и активни, а спортът е една от най-важните предпоставки за това и ние като администрация ще правим всичко възможно да разширяваме възможностите за спортуване в общината.", коментира кмета Янакиев.

Освен за скейтборд, площадката, която се намира до парк „Кита", дава възможност на децата да упражняват и други видове екстремни спортове като каране на ролери, тротинетки и колелета.


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Кунчев: Очевидно е, че сме в най-тежката фаза на четвъртата вълна
  10.10.2021 08:40      

Ще бъдем третирани като държава, в която не е желателно да се ходи, заяви главният държав