Вторник, 03 Авг 2021
    
Спорт

Деян Топалски отново срещу молдовец на „MAX FIGHT 46”

  15.07.2021 11:46  
Деян Топалски отново срещу молдовец на „MAX FIGHT 46”

Един от най-разпознаваемите български файтъри Деян Топалски ще участва в 46-тата Гала вечер от поредицата „Максфайт“. Столичният боец отново ще се изправи срещу молдовец, този път в лицето на европейския шампион и шампион на Молдова за 2017 и 2019г Максим Заплитний. Двамата ще се срещнат по правилата на МАХ 1 в категория до 84кг, като срещата е част от кулминацията на вечерта и се очаква с голям интерес от феновете.

В „Максфайт 44“ отново на ринга в Свети Влас Топалски не успя да победи друг молдовец – Василий Кирица, а в предходната бойна вечер „Максфайт 45“ в мач за шампионския пояс, сънародникът му Максим Заплитний - Madmax успя максимално да затрудни световния шампион Александър Петров.

Деян Топалски наричан „Самураят“ на “Maxfight притежава впечaтляваща визитка на професионалния ринг с многократните си шампионски титли в К1 и е носител на шампионския пояс на организацията в категория до 84кг в ММА, в чийто формат е записал 22 професионални сблъсъка. Припомняме, че опитът на реалити звездата от популярно ТВ шоу започва още от аматьорския кикбокс, където Топалски е бетонирал 7 шампионски титли от национални шампионати.

Коравият молдовец имащ за цел все пак да постигне победа над българин, се оказва истинско предизвикателство за 38-годишния опитен Деян Топалски. Столичният боец известен с логически действия и обмислени ходове на ринга многократно е заявявал, че предпочита стойностни съперници.

Припомняме, че правилникът на max1 включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя.

„Максфайт 46“ ще се проведе на 2 август от 20:30 в амфитеатър „Арена“ в Свети Влас.


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Поетесата Мария Ганчева за дебютната си стихосбирка „Пристанище за бури“: Поезията не оставя душата равнодушна
  01.08.2021 17:23      

“За мен е истинско щастие, ако чрез стиховете си развълнувам някого“