Неделя, 19 Сеп 2021
    
Бургас Избори 2021

Инж. Петър Кънев: Шансът на БСП да бъде незаобиколим фактор e много голям

  08.07.2021 12:06  
 Инж. Петър Кънев: Шансът на БСП да бъде незаобиколим фактор e много голям

Среща с жители на Камено проведоха кандидатите за народни представители от листата на “БСП за България” за 2- ри МИР – Бургас инж. Петър Кънев, водач, проф. д-р Юлия Йоргова – Форд, Тодор Байчев и Андреана Премянова –Янкова.

Инж. Петър Кънев анализира актуалната политическа обстановка в страната и прогнозира какво предстои: „До момента има две неща, които са сигурни – Бойко Борисов няма да бъде премиер и второ – ГEРБ няма да бъде повече в управлението на страната. От тук нататък има много неизвестни.“

„Шансът на БСП да бъде незаобиколим фактор e много голям. Много важно сега е хората да излязат да гласуват. Социологическите проучвания показват, че на предходните избори БСП има сто хиляди гласа по-малко - хората се страхуваха. Но и сега ситуацията е сложна“, коментира водачът на листата на коалицията.

Той определи като успешна работата на сегашното правителство: „Това, което прави служебния кабинет предизвиква само адмирации“, заяви инж. Петър Кънев.

„Управлението на ГЕРБ ни доведе до такова положение, в което човек не може да стои безразличен. Или поне тези от нас, които се считаме за хора с будна съвест, хора, които сме се образовали, работили сме честно, допринасяли сме за обществото и не сме си позволявали да присвояваме за сметка на другите. Реших, че не трябва да стоим отстрани, трябва да се опитаме да направим каквото можем. Работейки в образованието, виждам колко надолу върви всичко от гледна точка на грамотност, на морал, на нравствени ценности“, изрази мотивацията си за участие в листата с кандидати за народни представители проф. Юлия Йоргова.