Сряда, 06 Oct 2021
    
Избори 2021 Руен

Мустафа Карадайъ от Дебрен: Нека направим онзи избор, който да доведе до стабилност в страната

  06.07.2021 12:38  
Мустафа Карадайъ от Дебрен: Нека направим онзи избор, който да доведе до стабилност в страната

Централният предизборен лъч стартира своята обиколка в област Благоевград, за да подкрепи кандидатите за народни представители  на ДПС, чиито водач е зам.-председателят Халил Летифов, следван от  Йордан Цонев – зам.-председател и Елхан Кълков.

 От площада в Дебрен, община Гърмен председателят на Движението за права и свободи призова присъстващите да направят  онзи избор, който да доведе до стабилност в държавата, устойчивост в законодателството, за да има добър бизнес климат в страната  и ускорено икономическо развитие.

Той бе категоричен, че е нужен рестарт за може да бъде  възстановена демокрацията, нормалността и диалога в политика. „Институциите и държавните органи да функционират в диалог, координация и  взаимен контрол.“  каза още Карадайъ.

Лидерът  подчерта и доверието и тежестта, която има в Европа, давайки за пример избора на Илхан Кючук за председател на Либералите, в който алианс членуват над 50 партии, както и избора на Антоанета Асенова за президент на Европейската либерална младеж и на Искра Михайлова, която е  заместник-ръководител на либералната група в Европарламента.

 Той призова  „В деня на изборите  сутринта от 7 до вечерта в 7 ще гласуваме с №7  за да има ускорено икономическо развитие, за достойно бъдеще за нашите деца и внуци в България.“

 Йордан Цонев призова присъстващите да вярват „че със собствени сили можем да променим съдбата на нашата страна, да не сме най-бедната страна в Европа, да не се срамуваме от класациите, да не се страхуваме за нашите деца че ще отидат в чужбина.“

 Той се обърна към площада в Дебрен и  заяви „Вие сте мощта и оръдието на ДПС. Ние имаме програма за България  и за младите хора и знаем какво да направим. С вашата сила ще променим страната си с №7.“

По-рано през деня Централният предизборен лъч се срещна с бизнеса в  област Благоевград и среща с младежите от ДПС в Гоце Делчев.


Анкета

Мнения

Бизнес Мнения
Иво Христов: Съхранението на рибарските общности у нас изисква адаптирана социална политика от общините
  07.07.2021 13:44      

Поминъкът на рибарите пряко зависи от опазването на рибния ресурс, смята българският евродепутат