Сряда, 12 Яну 2022
    
Крими

Хитрува ли в съда Иван, намушкал 17 годишно момиче с нож?

  30.06.2021 14:22  
Хитрува ли в съда Иван, намушкал 17 годишно момиче с нож?

Георги Русинов

 

Делото на Иван Кокинов, който нападна 17 годишно момиче в бургаския комплекс „Изгрев“,  бе прекратено  от съдия  Събчо Събев до изчакване на лекаря, който му е дал лекарства в ареста. В съдебна зала Кокинов говори почти неразбрано като на въпрос на магистрата обвиняемият отговори, че фъфленето е страничен ефект от лекарства, които му дават в ареста. Иван уточни, че те са по-старо предписание, но не стана ясно за какво са и е убеден, че ако не ги пие една седмица ефектът от фъфленето ще отмине. Поради тази причина се наложи съдията да прекъсне заседанието и разпореди лекарятна затвора да бъде разпитан.

Не се знае кога днес ще продължи съдебното заседание, което трябваше да определи мярката на Кокинов за неотклонение.

Припомняме, че 17-годишно момиче беше атакувано и прободено 11 пъти от Иван Кокинов, докато пресича пешеходна пътека на метри от дома си. Извършителят бе задържан и с повдигнато обвинение за опит за убийство. Появиха се и кадри от нападението.

Пострадалата е настанена в хирургично отделение в бургаска болница. Едната от раните й е по-сериозна, но няма опасност за живота й. Бащата на 17-годишното момиче заяви пред NOVA, че с дъщеря му работят психолози, защото шокът от случилото се е бил сериозен за нея.


Очаквайте подробности!


Анкета

Очаквате ли COVID-19 пандемията да приключи през 2022-а?


Резултати

Мнения

Мнения
Кунчев: Очевидно е, че сме в най-тежката фаза на четвъртата вълна
  10.10.2021 08:40      

Ще бъдем третирани като държава, в която не е желателно да се ходи, заяви главният държав