Вторник, 03 Авг 2021
    
Общество Приморско

Симпатизанти на ГЕРБ на протест на Алепу с въпроси: "Така ли ще управлява новото мнозинство?"

  04.05.2021 14:32  
Симпатизанти на ГЕРБ на протест на Алепу с въпроси: \

Близо 80  млади хора, активисти на ГЕРБ от Бургас и Приморско, депутати и симпатизанти се събраха пред т.нар Подпорна стена на Алепу с плакати и скандирания: „Мая, вън!“. Сред протестиращите бяха кметовете на Бургас и Стара Загора Димитър Николов и Живко  Тодоров.

Така ли ще управляват новите, цял  свят се чуди как  ще се изгражда хотел от подпорна стена , възмути се Бойчо Георгиев, общински съветник от Бургас и бивш шеф на РИОСВ.

Протестиращите бяха разпънали плакати с надписи „Това ли е лятната резиденция на Мая Манолова“, „Мая, това ли е новият морал“, „Затова ли искахте властта“. Чуват се и възгласи „Къде се скри Христо Иванов“.

Да припомним, че партиите на протеста-Демократична България и Изправи се! Мутри вън“, бяха  базираха предишната си анти ГЕРБ кампания върху случаят Алепу.

ГЕРБ спря това чудо на природата – светът не е виждал такова нещо – да се укрепи свлачище със строеж на хотел. Ето как чрез подставени лица новосформираното мнозинство се опитва да придобие хотел. Така ли ще управлява?", питат протестиращи.

Преди празниците стана ясно, че общинският съветник от Приморско Стоян Василев закупува фирмата, която е инвеститор на проекта и има намерение да го доизгради.

Стоян Василев е брат на Здравко Василев, известен като Здравко Брадъра, който бе кандидат на последните избори от Изправи се! Мутри вън, Здравко се разграничи от инвеститорските намерения на брат си , но случая позволи на управляващите да атакуват новите  партии и техните намерения за нов морал.

Още в петък самата Мая Манолова уточни, че макар новият собственик да  е брат на Здравко Василев, от "Изправи се! Мутри вън!, нямали нищо общо с бъдещото строителство на ваканционен комплекс.

 

 

 


Анкета

Притеснявате ли се от нова Ковид-вълна


Резултати

Мнения

Култура Мнения
Мина Кръстева: Да се вземем в ръце и да работим за едно по-добро настояще и бъдеще
  04.05.2021 11:53      

Народ, който е създал народното читалище, никога няма да се откаже от книгата и от св