Сряда, 12 Май 2021
    
Несебър

Разширяват ДГ „Слънце“ в Слънчев бряг

  20.04.2021 14:51  
Разширяват ДГ „Слънце“ в Слънчев бряг

Започнаха строителните дейности по реконструкцията и разширението на ДГ „Слънце“ в Слънчев бряг.  За този  обект от образователната  инфраструктура Община Несебър  кандидатства и бе одобрена за финансиране от Министерството на образованието и науката по проект “Разширение на ДГ „Слънце“ и реконструкция на покрива на съществуваща сграда в к.к. Слънчев бряг – запад, гр. Несебър, общ. Несебър“.

Предвижда се детската градина да се ошири, като към съществуващата сграда се пристроят помещения, в които ще се обособят нови детска и яслена групи. Разширението ще е едноетажно и включва оформяне на нов музикален салон. Проектиран е отделен вход за новите две групи. Ще се направи и реконструкция на покрива на сградата.

Разширението е във връзка с  нарасналите нужди от по- голяма база за детска градина „Слънце“ . Процесът е  свързан с устойчивата тенденция за увеличаване на населението в Общината, която се превръща във все по-.привлекателно място за живот за много хора – български и чуждестранни граждани. Това поражда необходимостта от строителство на нова образователна, транспортна и др. инфраструктура.

 


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Любен Дилов за 45-тото НС: Не мислех, че е възможно да има по-голям резил от националния по футбол
  09.05.2021 16:22      

“Всяко едно изказване от политическите противници налива сила на ГЕРБ, това сме го виждали