Сряда, 12 Май 2021
    
Несебър

Кметът на Несебър на обиколка в село Тънково

  16.04.2021 15:29  
Кметът на Несебър на обиколка в село Тънково

Кметът на общината Несебър Николай Димитров посети Тънково и се срещна с Златин Георгиев –кмет на селото. Несебърският градоначалник бе придружен от инж. Динко Войнов - началник на отдел „Инвестиционно планиране, строителство и режими по организация на движението“. Повод за посещението бяха ежегодните строително-ремонтни дейности по населените места в общината.

Тримата обсъдиха състоянието на пътната инфраструктура и общинския сграден фонд, и направиха анализ на необходимостта от ремонти по тротоарите и уличните платна. Бе инспектирана и поддръжката на зелените площи в населеното място. Кметът на Тънково направи предложения за обновяване на няколко ключови  според него участъка от уличната мрежа.

Част от важните за визията на населените места ежегодни дейности, извършвани от общината, включват подмяна на част от зеленината в обществените зони за отдих. За село Тънково те вече са заявени и засаждането  на летни цветя предстои.

Наскоро общината монтира нови улични указателни табели в селото. Средства за ремонтни дейности са предвидени за всички селища в общината.


Анкета

Какво е политическото бъдеще на България


Резултати

Мнения

Избори 2021 Мнения
Любен Дилов за 45-тото НС: Не мислех, че е възможно да има по-голям резил от националния по футбол
  09.05.2021 16:22      

“Всяко едно изказване от политическите противници налива сила на ГЕРБ, това сме го виждали