Сряда, 02 Юни 2021
    
Спорт

Ахмед Ахмед с реакция след скандалния мач "Зайчар"- "Звезденбург"

  02.03.2021 17:30  
Ахмед Ахмед с реакция след скандалния мач \

Бившият топ футболен рефер Ахмед Ахмед реагира, след като името му бе замесено в скандалния мач от А ОФГ "Зайчар"- "Звезденбург". Той се игра в Руен поради липса на лиценз на стадиона в руенското село Зайчар.

Защо скандандален? Най- вече заради съдийството, като обвиненията там са, за здраво ощетяване на гостуващия тим от Бургас. Брожения имаше и, че е допусната публика от делегата на мача, в разрез с министерската заповед. Такъв именно бе Ахмед. Той самият е категоричен, че в началото на двубоя- при обстоен обход, хора е нямало. Освен представителите на двата тима. Не изключва възможността, в течение на срещата да са се появили зрители, влезли от неофициални входове на модерния спортен комплекс. Подчертава дебело, че там отговорността е добре да се носи от тима домакин, защото даден делегат имал комплексна работа. При това отговорна, посочва Ахмед и заключва, че не е редно делегатите по срещите да се превръщат в пъдари. Нещо повече. Видял сериозни пропуски в работата на съдийския състав, или поне част от него в двубоя.

Докладът му бил изготвен и предаден където трябва и държи да спомене, че е безпристрастен.

За протокола, срещата завърши с победа на "Зайчар" с 3:2. Освен местни играчи, в редиците на този отбор играят популярни футболисти от близкото минало, от региона.


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
Адвокат Калоян Кръстевич: Адвокатурата в България има далеч по-важни проблеми от това дали ще носим тоги
  01.03.2021 12:56      

Преди дни Народното събрание прие промени в Закона за адвокатурата, сред които отпадането на