Сряда, 02 Юни 2021
    
Спорт

Рокади в УС на „Черноморец“

  27.02.2021 10:33  
Рокади в УС на „Черноморец“

Михаил КОЛЕВ

 

Промени настъпиха в управителния съвет на футболния „Черноморец“ (Бургас). В редиците му влязоха трима нови души. Това са проф. д-р Димитър Вергиев, денталният медик д-р Ерхан Салиев и собственикът на „Трансвагон“ Васил Данов. До този момент и тримата помагаха финансово на отбора, детско-юношеската школа и по облагородяването на стадиона. Благодарение на техните усилия бяха привлечени и няколко спонсори, като се очаква в най-скоро време още финансови благодетели да подпомогнат „акулите“.

Пари ще дойдат и от новооткрита дентална лаборатория за протези и зъбни импланти в София, собственост на д-р Салиев и неговият турски съдружник Алпер Темел (в средата) , като част от приходите ще отиват за бургаския клуб. Д-р Салиев бе зъболекарят, който оправяше зъбите на световни кинозвезди, участващи в заснемането на филма "Непобедимите" в България. Сред неговите пациенти бе и Силвестър Сталоун.

Политиката на „Черноморец“ е да бъдат привлечени колкото се може повече спонсори, които да подпомогнат с не дотам големи суми тима в битката му за Втора лига.

До този момент при „акулите“ финансовата ситуация е повече от добра. Клубът няма никакви финансови задължения, като всички заплати и премии на играчите са изплатени.

В спортно-технически план отборът се подготвя за гостуването си на „Димитровград“. Двубоят е днес от 14 часа. Наставникът Малин Орачев няма да може да разчита на двама основни футболисти – Антон Спасов и Мариян Тонев. Те пропускат мача заради натрупани жълти картони.

„Черноморец“ продължава да се намира на първо място във временното класиране на Трета югоизточна лига. „Акулите“ имат в актива си 47 точки, с пет повече от втория „Марица“ (Пловдив).


Анкета

Ще гласувате ли на изборите посред лято (11 юли)?


Резултати

Мнения

Мнения
Адвокат Калоян Кръстевич: Адвокатурата в България има далеч по-важни проблеми от това дали ще носим тоги
  01.03.2021 12:56      

Преди дни Народното събрание прие промени в Закона за адвокатурата, сред които отпадането на